Senioři 1 – Klub důchodců Děčín

Termín dokončení: 05.05.2005

Obdarovaný: Místnosti klubu důchodců v Domě s pečovatelskou službou, Děčín VI

Milá děvčata, včera jsem dostala vaše krásné obrázky pro seniory. Jsou opravdu krásné a moc za ně děkuju.
Dnes jsem je předala na místní odbor pro seniory a obrázky budou krášlit domov důchodců a různé kluby pro seniory, které jsou u nás ve městě. Měli z nich velkou radost a až se vrátím za 14 dní z dovolené tak vám sem vložím fotky již umístěných obrázků. Ještě jednou moc děkuji za váš čas a ochotu se zúčastnit takové akce co udělá spoustu radosti vám i seniorům.
Díky Jana3

Děkovný dopis

Vážené dámy a milí pánové, členové charitativního česko-slovensko křížkového vyšívání – Křížek dětem.
Tímto vám velmi děkujeme za nádherné výtvory křížkového vyšívání jako součást projektu pro seniory a jménem všech seniorů Domů s pečovatelskou službou v Děčíně, nesmírně obdivujeme Vaší trpělivost a zručnost nad těmito skvělými výtvory, které potěší oko a každé srdíčko našich občanů žijících v těchto domech. Obrázky zvelebily místnosti klubu důchodců v Domě s pečovatelskou službou, se sídlem Krásnostudenecká 1528/30, 40502 Děčín VI.
Součástí děkovného dopisu je taktéž CD s fotografiemi umístění Vašich výrobků. Rádi bychom využili i dalších možností s vystavením překrásných obrázků i v jiných zařízeních organizace Centra sociálních služeb Děčín, Příspěvkové organizace, Fügnerova 665/18, 40501 Děčín 1. S radostí se těšíme na další spolupráci a případná setkání v našich zařízeních sociální péče.
Děkujeme a přejeme mnoho úspěchů všem členům klubu.

Písaříková Lucie
vedoucí střediska

Žádné komentáře